torsdag, september 21, 2006

"Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden - jag såg den."

15:45

Jag skulle helst av allt vilja citera hela "Av längtan till dig" som rubrik, men det går nog inte, och är lagom intressant också. Jag tycker bara så vansinnigt mycket om den sången. Den är underbart vacker och den får mig alltid att tro på kärleken igen. Det kan behövas nu, jag är ganska skeptiskt inställd till att vad kärlek heter och det känns som jag aldrig kommer bli kär igen. Oh well, jag ha varit här förut, det går nog över.

Idag har varit helt toppen. :) Skolan bestod mest av att diskutera vårt projektarbete och vi ska ses imorgon och fråga ut folk med enkäter och jag undrade lite orolig när vi skulle ses för: "...jag har handbollsträning till halv elva ikväll så snälla, snälla, inte så tidigt..."
Halv elva ska vi ses utanför Pedagogen, det är helt kalas. De är så snälla mina projektbuddies. :)

Efter skolan begav jag mig iväg till Team Sportia för att inhandla nya handbollsskor. Jag tog vägen förbi Din Sko och provade ett par stövlar som jag spanat in och jag avgudar dom. Frågade kassörskan om dom skulle finnas kvar tills på måndag eller om dom skulle utgå, och hon frågade om vilken storlek jag hade och sen sa hon att hon kunde lägga undan dem till mig tills på måndag för det fanns bara ett par kvar. Halleluja, toksöta människa. :) Därefter bar det iväg till Team Sportia, med mellanlandning hos Synoptik för att köpa linsvätska och jag älskar mina linser - jag ser saker. Mycket bra till och med. :) Väl framme hos Team Sportia tog jag av mig skjortan, kavlade upp byxorna och började prova skor. Någonstans mellan andra och tredje paret fick jag hjälp av en tjej som jobbade där och sen vågade jag faktiskt agera kund på riktigt och frågade om skorna och bad henne hämta skor och frågade om hennes synpunkter och allting. Jag kände mig ganska jobbig där ett tag, men det är mina fötter och mina pengar - jag har rätt att vara jobbig. Hon var jättesnäll och det slutade med att jag köpte det första paret skor hon hade plockat fram. Känns helbra. Pappa har dessutom godkänt skorna och tyckte de var jättebra och att jag vart duktig. Tjohoo. Första gången jag köper handbollsskor utan pappa. Jag börjar bli vuxen. :P

Jag fick mitt Murphymöte som jag efterlyste imorse - på tåget hem mötte Sebastian, som gick på KTG samtidigt som jag, men han är ett år äldre och gick alltså ut när jag gick i tvåan. Vi surrade på rätt bra innan jag gick av i Lindome. Trevligt. :) Nu har jag mailat lite folk och ska strax ner och äta lite mellanmål och läsa en bok om styrketräning jag lånade på biblioteket. Och jag ska krama pappa som ska iväg till Slovakien med Sävehoftjejerna och spela kval till Champions Leuge. Jag håller alla tummar jag har. :)

Inga kommentarer: