torsdag, september 07, 2006

Såg du mig då? Se hela mitt jag nu.

23:13

Jag höll på att få totalt frispel på mamma förut idag. En halvtimme innan jag ska gåtill jobbet undrar jag lite försiktigt om maten hinner bli klarinnan jag ska gå till jobbet (sen åker jag direkt till träningen, så jag måste äta innan jobbet.) eller om jag ska fixa något själv. Hon svarar "Ja, vi ska ju börja nu, men du gör ju som du vill" i bästa otacksamma-unge-här-gör-vi-mat-till-dig-stil och jag tänker okej, då gör jag väl inte det då. Några minuter innan jag ska gå blir jag upplyst om "Ja, maten hinner inte bli klar, så du kan ju göra nåt åt dig då." Så jag äter i panik två mackor, en banan och tar med mig ett äpple i flykten mot jobbet. Åh, men tack kära mor. Morr.

Min träning ikväll var helt värdelös. Helt och fullständigt värdelös. Yes. Jag ska inte döma ut alla kommande på grund av den här, openminded, ja. Jag försöker.

Föreläsning imorgon igen. Tjoho. :) Jag längtar efter Linda, undrar hur hon går imorgon. Kanske har hon tid en stund. Wohoo, mitt rödhåriga lilla yrväder fyller år imorgon och det blir utgång. Party. :)

Nu ska jag läsa först i mitt kompendie, sen i en liten grön bok som heter "Hälsosamt" och sist lite Bob Hansson. Och sen sova. Natti. :)

Inga kommentarer: