söndag, september 03, 2006

Say yes, make me smile.

13:45

Faan. Torsk i kvartsfinalen mot Önnered. Jag har tjurat mer eller mindre sen dess. Gick undan innan samlingen efter matchen, slängde mina skor agressivt i en vägg ett antal gånger och mumlade hela mitt register av fula svärdord, samt tänkte lite hatiska tankar. Jag vet, det kommer fler matcher, men om jag tycker illa om att förlora så är det ingenting emot hur illa jag tycker om att förlora mot Önnered.

Oh well. Stannade kvar en stund efteråt och tittade runt lite, men nu är jag hemma och helt slut i huvudet. Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Jag hade tänkt att laga mat så jag kan ha med mig imorgon, men VI HAR JU INGEN SPIS FÖR FAN så det går inte. Och klockan är bara två. Bli kväll, jag vill sova.

Frida stod för gårdagens roligaste kommentarer. Hon började med att efter andra matchen säga "Vi tackar Lundagård och domarna för en bra match.." och en ur det andra laget avbröt henne försynt och sa "Trollhättan heter vi." och Frida kom av sig lite. :)
När vi var på väg hem sen med Emma som vimsig chaufför som inte hittade ut från Angered så kom vi efter mycket om och med ut på motorvägen och Emma undrade: "Är jag rätt nu? Ligger inte Östra här i närheten? Neej, det ligger längre bort. Vart kommer man om man kör däråt?" (pekar åt höger) och Frida svarar rappt: "Iran kanske?"
Haha^^. Jag skrattar fortfarande åt det. :)

Jag överväger att göra mig en kopp kaffe, men då kommer jag bli hyper och dessutom.. ja. Och det är jobbigt för jag har ingen att avreagera det på. Jag får se. Thé är också gott.

Inga kommentarer: