torsdag, september 14, 2006

Oh, these desires.

10:23

Den här dagen har börjat på bästa möjliga vis - jag hade en helt awsome dröm som jag dessutom hann drömma klart innan telefonen ringde. När det började pipa slog jag på snooze och låg och drog mig i fem minuter. När jag sen skulle upp var jag utvilad och kände att jag har fått perfekt med sömn.

Frukost, ensam hemma, ingen att prata med, lugnt och skönt. Läste glatt i GP om det de skrev om Sävehofmatchen igår och jag har till och med satt på en diskmaskin för att jag har nästan slut på burkar att ha min mat i. Efter lite slarvande runt på nätet och MSn lyckades jag kommer igång med pluggandet och nu är jag en fjärdedels bit på väg.

Jag ska strax fortsätta med pluggandet, sen ska jag ner och fixa lunch till mig. Lite senare idag, efter mitt litteraturseminarium, ska jag in till Kungsbacka för att förhoppningsvis få mina linser och ikväll är det det match, första riktiga matchen den här säsongen. Det skuttar nervöst i magen redan nu. Jag ska undra om mamma och pappa kan komma, det skulle kännas tryggt.

Inga kommentarer: