fredag, augusti 25, 2006

My breath fogged up the glass, so I drew a new face and laughed.

11:01

Jag ska alldeles strax ge mig ner och baka något som kallas en frukostlimpa. Jag har gjort den en gång förut och nu vet jag att det behövs salt, även om det inte står i receptet. Jag har däremot ingen aning om hur mycket salt det krävs, så antingen blir det för lite salt (det brukar det i allmänhet bli när jag lagar mat) eller för mycket salt. Eller lagom, men det tror jag inte. Här är man positiv. :P Okej. Tänk logiskt. Hur mycket salt brukar man ha i saker? Typ.. en tesked.. kanske? Äh, det kan inte bli mer än fel.

Min körlektion gick bra. Jag kan starta i backe (nåja.) och backa. Och krypköra. Och jag gasar för lite, han tjatar om det hela tiden. Det är inte gasen som reglerar farten, det är kopplingen. Mantra.

Imorse var en bra morgon, jag vaknade vid sju, tryckte på snoozeknappen och sov i fem minuter till. Blev väckt och sov i fem minuter till, sen gick jag faktiskt upp och kände mig hyfsat pigg, för att vara innan frukost och tidigt på morgonen. Jag fick sällskap på tåget av mamma som skulle in och jobba första gången på Fyren idag. Hon är så glad, det bara lyser om henne. :)

Inga kommentarer: