måndag, augusti 09, 2010

Sista veckans semester - back to work!

14:32

I måndags kväll hade jag packat upp, packat om och efter att ha varit hemma hos Bus och fått pizza, flädersaft, kramar och vadmassage cyklade jag genom ljum sommarnatt med min (överpackade)bag balanserade bakpå pakethållaren hem till Föräldrarhemmet. Anlände halv ett, kramade mor och far och stöp i bäddsoffesäng.

Tidigt tisdag morgon packade mamma och jag in oss i bilen och åkte till Sommarstället för den årliga kräftfiskeveckan. Älskar att åka långt i bil med mamma och få ha henne alldeles för mig själv några dagar! Sommarstället var som Sommarstället brukar vara - vilsamt, vackert och alldeles, alldeles underbart. Jag ska låta lite få tala för sig själv lite senare idag. Veckan har varit sova, plocka blåbär, träffa hela tjocka släkten och prata Kisa-mål. Avrundat med hejdundrande kräftskiva i lördags. Det är kärlek mina vänner!

Igår åkte jag hem med Stor Bror och bytte från bil till tåg i Skövde. Innan jag kom hem, efter 22 på kvällen, hade jag hunnit bli fly förbannad på både SJ och Västtrafik minst trehundraarton gånger - spiken i kistan var när jag missade min anslutade buss som hade stannat mig ungefär 5 minuter från min lägenhet och istället fick ta en som landade mig 15 minuter från mitt hus. Inga problem i vanliga fall, men igår släpade jag på proppfull axelremsbag, ryggsäck fullpackad med böcker och dator, en full kylväska OCH två plastpåsar med grönsaker, skor och diverse skafferievaror. OCH det regnade. Hemma var jag genomsvettig, skitförbannad, gråtfärdig av hunger och trötthet och ruskigt kissnödig. Total misär. n timme senare låg jag i min renbäddade säng, med mat i magen och kände att det trots allt är väldigt skönt att komma hem. :)

Idag är det en vanlig dag på jobbet - jag har ägnat dagen åt att bråka med filformat och svära över dumma program. Everything is as it should be. ;) Imorgon ska jag iväg på spännande saker som det kommer komma bildbevis på längre fram. Teaser! Och ikväll ska jag sova hos min fästmö Lady Hickups! <3

Inga kommentarer: