tisdag, april 06, 2010

Våga vägra måndag!

10:04

Förra veckan satt jag och önskade hela måndagen att den skulle bara försvinna. Den här veckan blev det faktiskt sanning eftersom min måndag kändes som en söndag. Faktum är att fredag kändes som lördag, lördag kändes som lördag, söndag kändes som lördag och måndag kändes som söndag. Där kan vi tala om långhelg!

Påskhelgen har varit fantastisk och bjudit på massa god mat, härligt sällskap och förmodligen mer godis och sötsaker än jag ätit sammanlagt under månaderna efter jul. Jag vet inte om det beror på det, men idag är ögonlocken fnastorra och hela min kropp kliar. Nu menar jag inte kliar som att det kryper i kroppen, utan en ren fysisk känsla av kli. Det värsta är halsen, som kliar både inuti och utanpå --> jag håller på att gå bananas och vill bara frenetiskt kliakliaklia. Jag undrar om sånt här blir värre eftersom jag äter förhållandevis lite sötsaker i vanliga fall - lite som att man blir full på ingenting när man inte har druckit alkohol på ett tag.

Anyways - påsken var bra och jag ångrar mig inte. Det är fortfarande helt amazing, att kunna äta vad jag vill och inte få ångest efteråt. :)

Igår var jag på Just move it! danstävling och förundrades, skrek och klappade händerna. Akatsuki ÄGDE stället i sin kategori! (jag ska lägga upp en länk såfort jag hittar ett klipp med dem.) Galet inspirerande kväll. Dock ingen dans på TFDA på hela veckan, eftersom det är påsklov. Pff. Påsklov. Sån lyx har man inte på högskolan.

Efter det var jag vråltrött, men fick vackert sätta mig på cykeln och cykla hem till lägenheten för att plocka ur saker ur badrum och kök --> idag börjar renoveringen av mitt badrum! Kom hem strax efter elva och efter lite läsning i "The complete book of raw food" la jag huvudet på kudden och somnade pangbom.

Idag ska jag ta tag i skolan igen. Även om det sitter en liten pluggdjävul på min ena axel och väser om hur slarvig jag varit som försummat skolan under FLERA DAGAR!, så försöker jag låta bli att lyssna på honom och ta en sak i taget. Första, koda enkäter. Sen, skriva bakgrund. Och så ett gympass och lite dans innan dagen är slut också, tack. :)

Inga kommentarer: