torsdag, april 01, 2010

Efter monsteronsdag kommer torsdagskoma.

10:35

Idag är jag helt slut i kroppen. Jag vet inte om det beror på att jag har sovit för lite eller för att jag hela tiden peppade mig själv att köra lite till, lite mer! igår på dansen, alla fyra klasserna. Av vilken anledningen det än är - idag är det torsdagskoma all the way.

Efter att ha vaknat strax efter sju (jag fick en halvtimmes sovmorgon) och knallat ut på min sedvanliga morgonpromenad, insåg jag när jag nästan var hemma att det faktiskt var ett misstag på riktigt att inte sova längre. Så, gör om, gör rätt - jag åt ordentlig frukost, gick och la mig i soffan och sov en timme till. Jag är fortfarande mer eller mindre död i kroppen, men känner inte att jag vill lägga mig ner platt fall och sova. Det är en konstig känsla, som att tyngdkraften är lite extra verksam just idag.

Både Pop-A och Joje "höll tal" igår, alla mina lärare gör det med jämna mellanrum. Om dans, hur viktigt det är att det inte bara är steg och ska komma från hjärtat. Om att vi ska ta reda på bakgrunden till var hip-hop, funk, popping kommer ifrån så vi inte står som fån om någon frågar. Att dans inte är kläder eller stuff runt omkring, att det är vad som finns inne. Otroligt inspirerande som vanligt. Jag önskar att alla som någon gång tränat för någon inom vilken jäkla idrott som helst ska få uppleva de ögonblicken när man ser in i tränarens ögon och hör på hans/hennes röst hur mycket de bryr sig om och vill hjälpa, hur mycket de ger av sig själva. Fantastiska människor.

Apropå fantastiska människor ska jag träffa mamma och sen leka med Gabs ikväll. Woho!

2 kommentarer:

Julia sa...

Jo jag tycker att det är spännande, väldigt mycket till och med :)

Louice sa...

Tentan gick så jävla bra! Lätt som en plätt =) Snart kommer jag och kramas älsklingen min <3
(tänk på att det är fullmåne nu och det gör i alla fall mig helt konstig)