fredag, mars 26, 2010

Våffelkalas.

13:25

Igår klassas som veckans mest ineffektiva pluggdag. Jag läste lite, tittade upp, suckade, tittade på datorn, tänkte: "Nej, jag ska plugga nu!", tittade ner, strök under något, suckade... och så höll det på. Det enda jag ville var att få tiden att gå så att det skulle bli eftermiddag och kväll med tillhörande roligheter.

Eftermiddagen/kvällen/natten blev allt jag hade längtat efter och lite till. Efter ett gympass på ett Sportlife mötte jag upp lady Hickups och tillsammans gick vi och fick varsin ljuvlig helkroppsmassage. Inte helt fulländad, men tusen gånger bättre än de andra jag varit på, där jag försökt få massören ifråga att TA I FÖR ANNARS KÄNNS DET INGET, men hittills har det inte funkat, förutom igår då (om det förresten är någon som sitter inne med info om en riktigt bra massör i Göteborgstrakten så hojta gärna om vem i en kommentar!). Vissa delar var bättre, andra inte lika bra, men överlag godkänt med guldstjärna. :) Efter det lullade vi med lyckliga leenden på läpparna hem till mitt hus och laddade med lite mellanmål och en kopp te innan vi började stöka i köket inför våffelkalas. Bus cyklade fel och ringde utifrån min lägenhet ("Hej! jag är framme, kan du släppa in mig?" "Men Bus, vi ska ju vara i farmor och farfars hus...") men kom rätt tillslut. Gabs kom från jobbet när alla våfflorna var färdiggräddade och då var vi vrålhungriga och väntade otåligt på henne. Sen blev det våffelkalas så det stod härliga till. Matiga våfflor, en paus och efterrättsvåfflor - sen var vi så mätta att vi rullade åt det håll vi skulle. :)

Godaste våfflorna, underbaraste sällskapet. Igår var lätt värt all längtan. <3 Idag vill jag också att dagen ska gå så det blir eftermiddag och kväll, men lyckas i alla fall vara lite mer effektiv med skolan.

2 kommentarer:

ann|kan sa...

Kom till Mora och låt Towe massera dig - jag har blåmärken längs hela ryggen och jag lovar att det KÄNNS ;)

Pennylane sa...

Nu lägger jag till dig på min blogglista, så blir det lättare att komma ihåg och titta in. Vi får ju se till att få upp lite kontakt nu igen när jag ska flytta tillbaka till götet! Och till och med jobba i Mölndal hela sommaren. =) Kram!