tisdag, mars 09, 2010

Golden days.

12:44

Det är fantastiskt hur länge man faktiskt kan skjuta på något som inte tar särskilt lång tid och hur duktig man känner sig efteråt. Yes, efter att ha förträngt det i typ en vecka har jag äntligen dammsugit. Golv, under mattor, bakom dörrar och BAKOM SPISEN! Ska det göras, ska det göras ordentligt. :)

Igår blev en oväntat lång dag - klockan sju steg jag upp hemma hos mamma och pappa och halv elva klev jag över tröskeln hemma med en aptung ryggsäck, en axelremsväska, en pappåse och en plastpåse innehållande allt ifrån kläder, skor, en dator, böcker, en kudde till nyinhandlad mat i form av bland annat broccoli, rosepeppar och koriander. Heavy shit säger jag bara och otroligt skönt att vara hemmahemma igen. Min bramående håller i sig, jag är glad. Solen skiner, jag känner en otrolig lust och nyfikenhet, vill utforska dansen och träna mitt gymprogram, längtar efter när luften blir lite varmare ute och löpning utomhus. Och pigg, jag är pigg och trivs i min kropp. Tänker fortfarande "Hell yeah!" när jag ser mig själv naken i spegeln och stryker mjukt med händerna över armar, axlar, mage och höfter. Så mycket mjukhet och kurvor, så vackert. Älskar mig själv för att jag älska mig själv.


Pluggandet går stadigt framåt. Jag fick beröm av min handledare via mail idag och kände att "Yay, jag gör något rätt alldeles på eget initiativ!" Heja mig, jag är awesome. :)

1 kommentar:

Louice sa...

L <3 J
jag läste inläggen du länkade igår och jag blev glad. så in i helvete glad. tänk att det skulle ta 12 år för mig att komma på att jag FÅR äta, att jag FÅR vara hungrig och att det då är helt normalt att ge efter och äta. helt sjukt, men sån är den, världen vi lever i. tur att en inte måste tro på allt en hör.
snart ska vi kramas gullet!