onsdag, februari 17, 2010

Bom ka, bombombom ka!

18:09

Min teori om en powernap fungerade förvånansvärt bra i tisdag, jag mådde mycket bättre efter en timmes snusande på Nästan Brors säng. Idag vaknade jag av att han klappade försiktigt mig på håret: "Det är dags att gå upp nu...". Det finns definitivt värre sätt att vakna på.

Men ja, det där med att ta det lugnt har väl gått sådär... jättedåligt. Jag KAN inte, inte med en massa tunga beats och skönt gung i låtarna! Kan jag överhuvudtaget stå upp måste jag dansa! Hittills har det varit tre dagar fyllda av glädje, inspiration och härliga människor. Jag är äldst med råge, men vad spelar det för roll? :)

Och, jag är helt slut. Jag går i en sakta spiral neråt och kommer förmodligen vara helt död på fredag i skolan. Imorse fick jag höra: "Du låter som du har rökt hela dit liv." av Nästan Bror och det är jag ju ganska långt ifrån att ha gjort... men det är värt varje sekund. Jag äter ordentligt, jag sover ordentligt, och, som sagt - snällasnälla kroppen, bara en dag till, så får du dö hur mycket du vill sen och jag ska pyssla om mig efter alla konstens regler. En dag till, OK? :)

Inga kommentarer: