söndag, januari 03, 2010

efter kalaset.

22:09

dagen har varit jättefin. maten blev riktigt lyckad och trots mitt sena utskick med direktiv för kalaset om landskapstemat (tre timmar innan folk skulle komma, hmm.) snodde alla ihop något. många bra motiveringar. skrattade mest år P-H som är född i Härlanda och därför hade en fångmössa på sig (Härlanda fängelse ligger där), pappas bror som var utklädd till raggare, komplett med uppknäppt skjorta och pilotbrillor (Dalarna) och AW som är född i Västergötland (och där ligget ju Göteborg, och från Göteborg kommer bandet Mustasch) och hade just en snyggt målad mustasch på överläppen. Bus var sötast som vårginst, en blomma som inte slår ut. :)

Banana och Mikkis kom lite senare än alla andra - det är ett rent nöje att laga mat till folk när man på mycket tydligt sätt ser hur de njuter de blir av att äta. mina flickor. jag fick världens finast durkslag. <3


enda nackdelen är att kärleken går riktigt knackigt och jag har ont i hjärtat. bajs, kan man säga. jag ska ordna med det imorgon men är lite rädd för vad som kommer hända. i slutändan måste jag sätta ändå mig själv först.

1 kommentar:

Julia sa...

skönt att du håller tummarna. bra att dagen blev bra, tycker det är tråkigt att jag inte kunde dyka upp.
hoppas allt löser sig med kärleken och jag finns här <3 pussi