lördag, november 21, 2009

try everything twice.

21:02

i fredags fick vi utrymma huset för vardagsrumsgolvet blev lackat och det var bara att fly fältet innan näsan och lungorna skrumpnade ihop. mamma och jag åkte hem till farmor och väl där lockade mamma med mig på en runda runt Safjället med löfte om att: "Jag bjuder på sushi till lunch!" så, med en liten paus för dusch och plugg åkte vi ner på stan, käkade sushi och inhandlade min och Mikkis kvällsmat: fyra olika sorters ost (brie, getost, lagrad hårdost och grönmögelost), en liten burk fikonmarmelad, fyra olika sorters chokladpraliner (chili, ädelost, choklad från Venezuela och havssalt), två olika flaskor vin (Amarone classico, rött och Beerenauslese, vitt) samt tre olika kex, lite päron, paprika och tomat. lyxkväll utöver det vanliga vill jag lova, och Mikkis såg lite ut som ett barn på julafton när jag plockade upp alla grejer i tur och ordning ur min påse när jag kom, hon visste ju bara att jag skulle fixa maten. :P vi såg på "Cinderella man" och halva "Kalle och chokladfabriken" innan det var dags att krypa till kojs.

idag gick jag upp vid 8 och pluggade en stund innan jag plockade på mig lite träningskläder och smet iväg för att träna. jag är fortfarande inne i känslan av att vilja bli tränad och inte orka träna själv, så jag går på pass at the moment. idag stod det skivstång på Friskis&Svettis och sen coreboll på Fysiken Kaserntorget på menyn. skivstången var... alltså, inget ont om F&S, det är en fantastisk förening, viktigt för en massa människor, har jättefint utrustade och fräscha gym, men jag tycker att passen är rätt mjäkiga. lite småmesiga sådär. instruktörerna får inte riktigt med sig mig, inte den där karisman eller energin som jag upplever på exempelvis Sportlife eller Fysiken. så sure, helt OK träning, men inget jag minns eller har enorm lust gå på någon mer gång.
coreboll har jag ju testa förut en gång, men tänkte att jag ska ge det en chans till innan jag avskriver det från listan. och det har jag gjort nu, så nu kan jag med gott samvete aldrig mer gå på ett corebollpass på Fysiken. det som drar betyget ner i botten är det återkommande pinsamma inslaget när man sitter med händerna i sidan och studsar upp och ner på bollen. sen lite steg åt höger, lite steg åt vänster, fötterna hoppar ut, in... osv. aerobicsteg typ, fast man sitter och studsar på en boll. men skjut mig. vete fanken vad man tränar, men inte är det mina magmuskler i alla fall. det är så synd, för en del i det där passet är verkligen riktigt bra, men jag blir allergisk bara jag tänker på bollstudsandet... nej. usch.

nåja, jag har tränat idag i alla fall. :) efter det, plugg tills Mikkis kom hem vid 16, sen en sväng ner på stan och sen hem. det luktar inte lika mycket lack hemma nu, men allt är kaos, det är möbler överallt och jag är trött på att bo i kaos. en månad och en vecka kvar, sen flyttar jag till min egen lägenhet. :)

bokat biljetter till Umeå för sista gången. längtar efter min man så jag blir knäpp. imorgon ska jag äta mysfrukost med Bus&Bumby och springa i Ruddalen. <3

Inga kommentarer: