onsdag, augusti 12, 2009

And if you ever, ever change your mind - call on me, call on me.

14:40

gårdagens konsert med Laleh var allt jag önskade och lite till. galet mycket folk vid scenen, men jag och Dalmasen parkerade oss typ framför Stadsbiblioteket, hade jättebra utsikt över både scen och den überstora tv-skärm som visade scenen. ljudet var perfekt och Laleh var härligt sprudlande glad med en inlevelse och röst som fick det att kännas ända ner i magen när hon sjöng, speciellt "Live tomorrow".

idag vaknade jag av alarmet och lyckades somna om under min snooze-tid (vanligtvis brukar jag morna till mig lite då), men kom upp och iväg i tid till gymmet där Bus väntade. vi har kommit på att hon tycker det är tråkigt att gymma ensam, jag tycker det är tråkigt att gymma ensam = vi slår ihop oss så behöver ingen gymma ensam. :) (plus att jag får träffa henne på typ veckolig basis. ;)) mycket lyckad idé, roligare än på länge att gymma. när vi var klara knådade hon dessutom igenom mina vader (som demostrerar på hur ovana de är vid löpning genom att bli stenhårda och knutiga) vilket var mest skönt och lite smärtsamt. in a good way. :)

idag ska jag till Pomeline, sen hem och våldgästa Bus föräldrars trädgård och plocka bär och sådant. kvällen tänkte jag spendera dels på Kungstorget och lyssna på "A tribut e to Dusty Springfield" och dels antingen i Bältespännarparken eller på Packhuskajen. inte riktigt bestämt mig än. :)

och packa. jag måste packa inför Londonresan imorgon.
iiik, vad roligt det ska bli! :D

Inga kommentarer: