söndag, maj 03, 2009

change.

22:01

veckan slut. vart mycket att göra som vanligt.

jag tror jag har en mild form av identitetskris. en bra sådan. tror jag. det har hänt så himla mycket på mindre än ett halvår (flytta från Lägenheten, flytta hem, WW gjorde slut och åkte, jag la ner handbollen, jag började dansa och examensarbetet började, för att nämna en del) och jag hänger liksom inte med. det har varit en konstant personlig utveckling under mina tre högskoleår, men nu har det liksom gjort ett litet skutt. mycket har med handbollen att göra. att bryta med något som varit så viktigt så länge, som varit en del av mig... jag identifierade mig som en handbollsspelare. lagspelare. sen helt plötsligt var jag on my own. och därefter upptäckte jag att jag gillar dansen mer än jag kunnat ana. så, nu är jag dansare. tror jag. med allt vad det innebär, den kulturen, musiken, klädstilen. stora t-shirts, storta byxor, keps och sneakers - det känns som min melodi nu. tror jag. jag är säker när jag är på TFDA, när jag är i det sammanhanget - då känner jag tillhörigheten; jag är en stor t-shirt bland alla andra. sen, i min vardag... jag känner det då också, men är inte lika säker. jag vill vara lika säker, för jag trivs, jag känner mig bekväm och tycker att my style is the shit... men det är svårt när ingen annan är det.

jag har fortfarande stöttning hemifrån, men på ett annat sätt - det har alltid varit handboll hemma. jag har kunnat prata, pappa&mamma&lillebror lyssnar och förstår, kan komma med råd och tips och hjälp. men nu är jag lika ensam här med. inga förebilder riktigt än (förutom Twisted Twin och Jojje såklart!), ingen jag är säker på att jag kan vända mig till som verkligen kan förstå och hjälpa.

det här är inte negativt, det är en bra förändring, jag känner det. jag känner mig lugnare, gladare. jag gör det jag tycker om. jag ser fram emot mina dansklasser. men det är en ovan process som gör mig fundersam och osäker. förändring.


Ny träningsvecka!
Mån - Gym, pass 1 + ev. löp 25 min

Tis - extrainsatt NYC

Ons - VårRuset + extra hiphop

Tors - Intervaller + ev. extra hiphop

Fre - Gym, pass 2

Lör - VILA (SM-finaler i handboll i STHLM!)

Sön - Genrep inför showcase

så ser det ut i dagsläget. :)
och i nattläget ser jag sängen. ;P

1 kommentar:

ann|kan sa...

Usch, jag gillar varken dina eller Emils träningsveckor nu när jag inte får träna. Alls. Som kompensation för det gnället finns en ask chokladte som väntar på sin rätta ägare ;)