lördag, april 18, 2009

<3 inlines.

16:46

världens härligast inlinestur. till Kållered - runt - hem. 45 min behagligt tempo i strålande solsken. om ni lördag förmiddag i Kålleredstrakten såg en tjej på inlines med ett leende runt halva huvudet som sjöng högt och samstämmigt med sin iPod - that's me. ;)

Lillbror vaknade till innan jag skulle ut och ifrågasatte den stora mängden skydd jag hade på mig (knä-, armbågs-, handledsskydd och hjälm) och jag förklarade pedagogiskt att det spelar ingen roll om jag ramlar väldigt sällan, om det skulle vara så att jag blir påkörd. dagsstatistik:
- antal ramlingar: 0
- antal på-väg-att-ramla: 2 (attans småsten!)
- antal på-väg-att-bli-påkörd: 1
föreställ er följande: nyasfalterad nerförsbacke, fortsätter in mot ett centrum med vidare svag sluttning neråt. åker på gångbana, hus med infarter till höger. en tant i bil kommer åkande, ser mig komma i full karriär, signalerar att den ska svänga typ 20 m innan ooooch... svänger. det är möjligt att skickligare inlinesåkare än jag kan stanna på den tiden, men det kan inte jag. den utstakade kollisionskursen avbröts lyckligtvis av mig som i lite småpanik svängde in på närmsta infart och upp på någons gräsmatta.
lite obehagligt.

annars har dagen ägnats åt den otroligt roande sysslan att försöka få mitt lagerområde att lika det sovrum det egentligen ska vara. fy sjutton för att flytta. bara grejer överallt och så himla dammigt! nåja. med en grillad laxkotlett, potatis och spenatstuvning i magen ska jag försöka återuppta den uppgiften. håll tummarna. ;P

Inga kommentarer: