måndag, mars 09, 2009

showdown.

21:58

ja, just det!
ny VFUplats! imorgon åker GusMemma och jag till Borås för att träffa våran handledande friskvårdsplanerare. jag är väldigt glad trots att jag ska gå upp vid sex och sedan åka tåg i typ två timmar - det gör inget, bara jag slipper hälsokostbutiken. åh, det är som ett stort, mörkt moln har lättat. :)

eftermiddagen spenderades på gymmet, där jag trots min krånglande höft lyckades genomföra ett helt godkänt pass - fick bara byta ut frivändningen och benböjen mot leg extension och lårcurl. myyycket spännande övningar (tråktråktråk). studsade omkring på x-trainern ett tag och det kändes helt okej, lite småöm, men inget sånt där "farligt" ont som eskalerade efter gympassets slut. nöjd nöjd. :)

väl nere i omklädningsrummet upptäckte jag ett sms från Lady Hickups som behövde bli räddad från jag-har-kuggat-min-tenta-ångest, vilket ledde till mycket trevlig fika. eftersom jag misstänkte att hennes huvud kändes som mitt brukar kännas efter tenta (ungefär som någon kört på och över det med en spårvagn upprepade gånger.) så beordrade jag hennes huvud i mitt knä och satt och pysslade med hennes hår ett tag. det verkade funka, när vi skiljdes åt var hon betydligt gladare och lugnare. söta flicka. :)

tokigt god kvällsmat idag.
hopp i säng nu så jag orkar åka tåg imorgon. :P

1 kommentar:

Julia sa...

vad kul för dig, vad glad jag blir för din skull. men 2 h tåg till borås var ju lite fel. :P