torsdag, februari 19, 2009

Planeringsseminarie och snö.

15:33

tackgudihimmelen att skolan är slut för den här veckan (okej, handledaremöte imorgon, men det gills inte.). inse piiinan av att sitta och lyssna på folk mellan halv nio och klockan tre. en sak var ju de från min klass, när det är saker jag förstår och kan relatera till... men om marknadsföring, hemkunskap och slöjd?! kill me, kill me fast. naturligtvis no offense för de människorna som ju jobbar med det här, men jag har inget intresse av det och tycker inte jag får ut något av att lyssna på det heller. nu är det över i alla fall. :)

strax hem och massera Banana. sen är det 8 down, 2 more to go och jag hoppas hinna beta av de två sista den här veckan så jag har "test"-perioden avklarad och faktiskt är diplomerad massör på riktigt sen (och ja, får börja ta betalt då. :P).

dagen idag är vilodag. dagen igår blev också typ vilodag med bara en promenad för kroppen kändes inte alls pigg och glad. betydlit bättre idag dock, och imorgon är jag fit for fight igen. :) dessutom bokat in mig på spinningpass med Moratösen på måndag! fick en något förvånat "...jag trodde du hatade spinning?" i sms och njae. :P dels inser jag att jag behöver alternera löpträningen med något så jag får fortsätta vara hel tills GbgVarvet och dels... ja, vad sjutton, var det verkligen såå tråkigt som jag minns? kanske bara haft fel instruktör? ;) simning däremot är en pina jag förhoppningsvis slipper utsätta mig för. :)

mera snö ute. den får smälta bort tills på lördag för då har jag backträning inplanerat. tack. ;P

Inga kommentarer: