måndag, februari 23, 2009

ömsom vin, ömsom vatten.

21:13

det är en betydligt mer nervarvad Fummelfot som sitter vid datorn.
skönt med lite lugn och ro innan sänggående.

idag har varit ömsom vin, ömsom vatten.
slog upp mina ljusblå vid sextiden, frukost i magen, packa ihop mat och sen iväg till gymmet. gympasset gick helt OK, ökade vikterna lite enligt anvisning och det enda som gjorde mig rejält tjurig var att pulsklockan stängde av sig 2 ggr under de två första frivändningsseten, så jag fick ett halvt pass dokumenterat. meeeh. >.<

vid strax innan tio mötte jag upp GusMemma på en buss och vi åkte till vår tilltänkta VFUplats. som jag hade uppfattat det var det ett friskvårdsföretag vi skulle till. det var en... hälsokostbuktik. utan att säga vare sig för mycket eller för lite kan jag väl bara konstatera att det var inte vad jag förväntade mig. jag får lite panikkänslor vid tanken på att vara där i 5 veckor, men GusMemma och jag drog oss efter lunch till skolan och pratade med VFUansvarig och hon steg vrålhögt på popularitetsbarometern - hon ifrågasatte inte ens, typ: "Jamen ni ska väl FÖRSÖKA i alla fall, så illa kan det inte vara?" utan bara började bläddra i pärmar och sa typ "Håll ut den här veckan, jag ska jobba så fort jag kan." tacktackatack!

sen gick vi oss till biblioteket och fick lite gjort på ex-arbetet, innan jag tog mig iväg till Frölunda och mötte upp Moratösen och hennes man för att gå på spinningpass. det var riktigt kul faktiskt! :D hon är en waaay bättre instruktör än andra jag har haft innan, och musiken är suverän! jag menar - vem vill inte köra råtunga spinningbackar till hårdrock? :) happyhappy. :)

på något vis fick dem till det att Föräldrarhemmet låg "ju ändå på vägen hem" så jag fick skjuts i princip fram till dörren. lyx big time. :D hemma stod maten på spisen (lyx igen) och sen spenderade jag ovanligt lång tid i duschen (för att vara mig) och nu är jag varm, lugn, mätt och trött. :)

1 kommentar:

ann|kan sa...

Yay, beröm till mig^^