fredag, juni 27, 2008

idag använder jag min jeansklänning som hängt i garderoben i typ ett år. :)

13:22

hmm, det blev inte alltför mycket städat i lägenheten. men ingen disk står kvar (inte för att det var så mycket innan heller, men ändå. :)) och kläderna är vikta. sen att man knappt kan se mitt köksbord under alla saker på det, det är en annan femma som jag ska ta tag i den dagen jag får lite ledigt och inte behöver flänga runt som ett jehu.

jag vill ha tillbaka mina blonda solblänk som jag hade när jag precis hade klippt page och färgat håret. det är bara lite, lite kvar och jag tycker om dem. dock har jag aldrigaldrig blekt hår på egen hand eller hemma - funderar på att be om hjälp så jag kan skylla ev. misslyckanden på någon annan, alternativt ha någon att skratta med om det skulle gå helt uppåt väggarna tokigt. :)

jag satt och pysslade med min 2300grej ett tag och gjorde i princip klart den i onsdags. heja mig, jag är duktig. :) det kommer förmodligen bli en del modifieringar efter första veckan, men jag har mitt pre-schema klart i alla fall.

imorgon är det kanskegrillning hos Banana @ hennes föräldrarhem. jag hoppas att det blir så, längtar efter folk att umgås och skratta med. idag ska jag snart åka till jobbet och jobba till kvart över 9 och imorgon är det mellan halv tolv och 19:30 som gäller. suck och jag behöver pengarna anyways. måste prata med min chef om min lönespec (vaddå jag har jobbat 12 timmar i juni?! 45 timmar minst!). jag hoppas att mitt drop dead gorgeous lammkött är där idag så jag har något att titta på. eller Lady Hickups hade också varit trevligt. :)

Inga kommentarer: