tisdag, maj 27, 2008

jag ser en ände på eländet.

17:53

aaaallright.
aktivitetesdagböcker färdigskrivna. jag kan nog inte stå för att det blev någon vidare kvalitet på dem, men de är skrivna och inlämnade, med referenser i, så för hoppningsvis får jag godkänt och jag slipper i alla fall tänka på det mer nu.

nu ska jag ha mikropaus under tiden att mitt tevatten kokar upp, sen ska jag kavla upp de mentala ärmarna och putsa lite på min gruppredovisning och bokrecensionsdito:n. sen är det handbollsträning ikväll som jag ska iväg till och rensa skallen på. jaaaatack.

Jjag hade sällskap med Moratösen på vagnen hem (stackars henne som fick sällskap med en Fummelfot på ytterst neggohumör...) och hon sa: "Nästa år vid den här tidne är vi nästan klara emd hela utbildningn." och jag tyckte:"Imorgon vid den här tiden är vi klara med det här året, det räcker för mig!" (ja, ni märker hur solsken jag var. :P) fatta vad mycket roliga saker jag ska göra när skolan är slut. jag skaaa... lägga upp träningsprogram för Banana och Stor Bror. ska läsa på lite med närningsläran igen och mixtra lite med min egen mat. jag ska läsa skönlitterära böcker! :D det finns ingen ände på roligheterna. :P

Inga kommentarer: