tisdag, april 29, 2008

STUDSA-UPP-OCH-NER-GLAD!

22:10

idag stod det intervallträning på försäsongsschemat. jag var en smula skeptiskt och om möjligt ännu mer nervis idag eftersom jag och intervaller, så länge jag kan minnas det, inte varit särskilt bra kompisar. 2 min löpning ca 80 % + 1 minut vila X 6, 3 minuters vila och sen samma igen. och jag fattar inte riktigt vad som hände, men det gick jättebra. jättebra som i "jag-hamnade-inte-sist-utan-sprang-tvärtom-om-folk"-jättebra. i 3-min-pausen mellan intervallerna stöter jag på Uffe (tränare) och följande dialog utspelas:
U - "Bra jobbat! Hur känns det?"
J - "Förvånansvärt bra faktiskt..."
U - "Jag har funderat på om jag ska sätta dig i träningsgrupp 1 eller 2." (träningsgrupp 1 är för de som är lite snabbare, träningsgrupp 2 för de som inte är lika snabba. uppdelningen är för att vi ska få så bra kvalitet som möjligt på träningarna.) "Hur känner du det, vill du testa i 1:an? Du har en jävla vilja har jag sett."
J - (sjukt överraskad&glad) "Jag testar gärna! i träningsgrupp 1."

WHAAA!
Glaaaad! Jag har hoppats på att komma med i träningsgrupp ett, inte haft som realistiskt mål. det här, att det funkar, att ge tid och vilja, att kämpa järnet och ha en tränare som faktiskt ser mig bland 30 andra - det ger mig en kick så jag har flinat som en idiot hela kvällen. det blev ju knappt jobbigt att springa de sista 6 intervallerna med de orden i huvudet. :)

gjort knytkalasmat ikväll. lyckades att glömma en plåt i ugnen, men jag hoppas det går att äta ändå. jag kan uppoffra mig annars. ^^ imorgon är det Valborg med champagnefrukost oh tvångspicknick, förhoppningsvis fotboll/brännboll på Heden och Cortégen. på kvällen - ja, det får vi väl se. :)

shiiit.
jag borde sova snart, men jag är rätt uppe i varv. :P

Inga kommentarer: