torsdag, januari 24, 2008

mitt uppe i torsdagen.

13:54

yay, grym föreläsare imorse. :) härligt, nu vet jag med mig att fredagens föreläsning blir bra också. hörde med Moratösen om hur resten av föreläsningen hade varit igår och hon sa att det var typ samma lika som förut, så jag håller mig ifrån den föreläsningen i eftermiddag --> relativ fritid. allvarligt talat, han pratade om allting. vi började någon gång där vid egyptisk antik och jag gav upp någon gång i medeltiden, för snälla, kan någon förklara för mig vad feodalsamhället har med idrottens utveckling att göra?

???
trodde inte det heller. jag ska läsa bok och kika gamla tentor, jag klarar mig nog.


jag --> farm&farf, hämtat kursbok far hade med sig och käkat lunch. blodpudding, vitkål, apelsin (jag var för övrigt och handlade på Ica Maxi i Mölndal igår och noterade att det över apelsinerna stod en stor skylt med texten "APLELSINER" och fnissade hela kvällen åt det.) och knäckebröd. man ska tänka på järnbalansen som idrottande ung kvinna, så det har jag gjort idag :) krävde kram av far efter maten, och han tog mig under armarna, kramade och lyfte mig så det knakade i hela ryggen. gudomligt skönt och jag blev genast 10 cm längre. :)

någon gång snart ska jag fundera ut hur min nya webcam funkar och hitta fotofunktionen samt ta egotrippade bilder på mig själv och min nuvarande snygga kroppbyggnad. jatack. varför vara tråkigt blygsam när jag for once faktiskt är nöjd? :)

Inga kommentarer: