tisdag, december 04, 2007

äntligen känns det rätt.

22:43

jag tror minsann inte jag skrev under hela måndagen. utebliven skrivlust och full rulle hela måndagen berodde det på. jag åkte till Kungsmässa med mor och vi strövade omrking lite och jag har hittat klänningen, "the dress", jag vill ha på nyår. ohmyfakkinggad den är så underbar och jag vill ha den annars dööör jag. ungefär. matrealist big time. jag ska rota långt ner i plånboken för den. vågade inte ens prova den eftersom det fanns viss risk att jag skulle få total hjärnsläpp och försöka smussla ut den därifrån under mina egna kläder.

fick ett vrålskumt samtal i måndags också. fortfarade inte fattat riktigt. hallå?!
träningen på kvällen var sjukt jobbig. jag säger bara: medicinbollar. jag har haft ömmande muskler och lite stel idag och vet att jag kommer ha grav träninsgvärk imorgon.

ikväll var toppen, jag har sprungit som en gris och jag har äntligen bestämt mig. i slutändan blev det inte så jobbigt, utan det blev ett ljus som uppenbarade sig i mörkret och jag kände i magen och benen och hela jag: nej, nu räcker det, fanimej.


imorgon är vattengympa med mor, åka till Skövde till bror, försöka hitta ett gym i Skövde och sen baka pepparkakor&lussekatter med bror. kommer bli en bra dag. :)

Inga kommentarer: