måndag, oktober 08, 2007

jag skulle vakna mitt i natten och gå ut och ta en lång promenad.

22:55

träningen blev en urladdning, en bra sådan. tusan vad mycket krut jag hade i benen efter att ha vilat i helgen! :) (okej, 'vilat' är väl kanske inte rätt uttryck. 'inte tränat' stämmer nog bättre.) dålig fokus på skotten though, mycket som satt utanför och i stoplar. ska jobba extra på det på onsdag. imorgon är det i alla fall lyckopiller och dansaerobic med Sanna&Lollo och alla andra urmysiga människor som brukar vara där. tjo. :)

jag har dessutom bett mamma om ursäkt för att jag uppförde mig som en femtonårig snorunge med agressionsproblem tidigare idag och att det inte var hennes fel och jag vet inte varför jag uppförde mig så intelligensbefriat. hon bad om ursäkt hon också och sa att hon inte heller visste varför hon också uppförde sig så ibland. så jag må brusa upp för ingenting, men jag kan i alla fall inse att jag har varit ett pucko och be om ursäkt. så det så. sen skyllde både mamma och jag på stor bror och det hela var hans fel. (mest för att han inte var där och kunde protestera. så mogna är vi. :P)

Bus var här och drack te och gav mig lite skratt och kloka ord. det var bra och behövdes. sen fixade vi lite med min ansökningsgrej på SGShemsidan,så nu kanske jag får erbjudande om en lägenhet snart. hoppashoppashoppas jag. nu ska jag bara skriva en sak till (i ett nytt inlägg) och sen ska jag sova.

Inga kommentarer: