onsdag, september 12, 2007

ingen nyponros i sikte.

10:07

min dag började i sedvanlig ordning med att jag vaknade och inte ville gå upp och därmed bestämde mig för att somna om (dessutom var jag helt inne i en väääldigt trevlig dröm som jag hade alla planer på att drömma klart innan jag skulle upp.) det gick jättebra, i fem minuter innan mamma kommer in och undrar var jag har gjort av bilnycklarna. eftersom det var jag som övningskörde hem igår så borde jag rimligtvis ha dem resonerade hon. alltså mumlade jag något i stil med "I byxorna" och mamma kollade och de var inte där. jag masade mig upp på nyvaket förvirrat manéer, drog på mig mjukisbyxor och gick ner och började leta. efter två minuter hittar mamma nycklarna i sin egen handväska. men faaan då. här tillåts man inte vakna i lugn och ro inte. >.<

min hals är dum, rosslar och bultar och värker. jag känner mig allmänt risig, känner mig uppblåst som en spärrballong och ser ut som sju svåra år dessutom. ingen fräsch nyponros så långt ögat kan nå. har hällt i mig en kopp varmt honungsvatten men det tycks inte hjälpa mycket. jag har plugg att göra, men vill helst av allt bara gå och lägga mig och sova igen.

uhhh. ja. jag ska sova en halvtimme till och sen en dusch och sen försöka göra något konstruktivt innan Louice kommer. yeah.

Inga kommentarer: