söndag, september 09, 2007

Nu kan du få mig så lätt.

10:53

vaknat och somnat om av och till i perioder som jag brukar göra på helgmornar. ett tag fick jag för mig att jag borde gå upp, klockan var ju nästan tio, sen tyckte jag att det inte spelade någon roll för dagen om jag gick upp innan tio eller efter tio, så jag låg kvar istället. :)

nu är jag uppe däremot (no shit?). solen strålar utanför på underbar sensommar-manér och jag funderar på vad jag ska göra för att bäst utnyttja det idag. kvällen har jag bokad för Afrikadans, men dagen? jag ska ringa till Louice och undra om hon är vaken än. nu sitter Julia i Turkiet och lapar sol för glatta livet och jag är inte avundsjuk för att jag inte fick följa med i en resväska. hon ska ha det så bra hon bara kan och skicka vykort har hon sagt.

mina naglar är illigt rosa-lila och jag tycker de är urtjusiga. förstående ska jag ta hand om mina ben och smörja in dem med mango-papaya-bodybutter och borsta tänderna. orkar jag ska åka in till Göteborg och leta efter en väska till mig. jag ska baka muffins till min bror som jag utlovade förra veckan. Håkan i högtalarna och och och just inte så mycket mer än just nu.

Inga kommentarer: