torsdag, augusti 16, 2007

stor flicka.

13:13

Det känns som jag ägnar dagarna åt att leta lägenhet och göra Saker Som Måste Göras, med lite träning och sova/äta i kanten. ingen förbättring på knäfronten tyvärr. jag får frispel och har alldeles för mycket spring i kroppen för mitt eget bästa. jag tar det så lugnt jag kan. (vilket förmodligen får de som känner mig ordentligt att höja skeptiskt på ögonenbrynen. jag är dålig på att ta det lugnt. :P)

idag - kollat upp och fixat lite studentlittaeratur, verkar bara som jag behöver köpa en bok. ska strax in till Göteborg och låna den från Pedagogiska biblioteket och sen ta en sväng förbi farmor&farfar. kanske får jag köra därifrån? hoppas kan man. :)

tankar om hemifrånflytt har ganska stor plats i mitt huvud just nu. både för att jag börjat leta lägenhet ordentligt och för att stor brors hemflytt hägrar om bara någon vecka. en sak är väl det att han åker till Japan eller är borta i Havredal, då vet jag ju att han kommer hem, men nu kommer han flytta hemifrån. bort. familjen som bor i det gula radhuset kommer inte längre att vara fem, utan fyra stycken. inte mamma, pappa, två bröder och en syster, utan mamma, pappa, en liten bror och en syster. jag är inte säker på vad jag tycker om det riktigt än. den största delen av mig är själaglad för att bror hittat något han verkligen vill göra, men en del gnäller om hur tomt det kommer bli och hur mycket jag kommer sakna honom. but not in a bad way, sort of. gnälldelen har också sin plats. det vore bra mycket hemskare om det inte kändes alls att han skulle flytta. han kommer få det jättebra och jag får komma och hälsa på (jag fick tillochmed komma och bo och sköta hans hushåll under hela hans högskolatid. generöst. :P), det kommer bli bra. jag kommer också flytta och vips! är invånarna i det gula radhuset tre. känns spännande och läskigt och roligt och vemodigt och och vuxet. på en treåringsnivå, hoppa upp och ner och klappa händerna. jag vet ju att jag kommer klara av det, göra budget, betala räkningar, byta proppar, osv.

mest rörigt i huvudet, massa känslor och tankar och den mest framträdande är att jag vill ha ett kort på mamma och pappa att sätta upp i min lägenhet. trygghet.

2 kommentarer:

Louice sa...

Jag vill med flytta hemifrån! NuNuNu! Merde. Det är alldeles på tok för svårt att hitta en lägenhet i dessa dagar. Ska vi ockupera ett rivningshus tillsammans kanske? Billigt och hur bra som helst :)
Apropå din kommentar på min blog så har jag nog tid imorgon om du vill, annars lär det dröja ett tag för jag jobbar måndag-torsdag nästa vecka och sen ker jag (kanske) till Karlstad fredag-måndag.
What do you say love? Jag vill kramas nu!
puss och gull min sköna

Louice sa...

Jag kommer gärna imorgon. Jag ringer dig!