tisdag, juli 03, 2007

Stand up for the champions.

21:31

idag började på sämsta tänkbara sätt - med regn. och sen lite mer regn. och vid klockan halv sex hällde det ner och jag hade tio tidningar för lite och fick sitta i ösregn och vänta i en halvtimme på att tidningarna skulle köras ut till mig. jag gick från att svära varenda fult ord jag någonsin lärt mig, till asförbannad, till deprimerat frustrerad till att bara tycka ofantligt synd om mig själv. efter tio minuter hade all min kroppsvärme försvunnit och jag satt med iskalla rysningar längs med ryggen och armarna samtidigt som mina fingrar och tår stillsamt förvandlades till blöta isbitar. efter en halvtimme kom som sagt de tio saknade tidningarna, de delades ut snabbt som sjutton och jag fortsatte genom regnet hem. hemma ställde jag mig i duschen och tinade upp mig i en kvart innan jag la mig i sängen och slumrade i en halvtimme innan jag skulle upp igen.

frukost, välbehövligt kaffe och körlektion i Kungsbacka. jag kan inte backa, men resten gick riktigt bra. :) mitt goda humör försvinner väldigt fort när jag ser att tåget 9:45 är inställt och jag får vänta en timme på att komma hem. får tillfälligt psykbryt på allt vad kollektivtrafik heter, ringer hem till mamma och ynkar fram: "Mamma, kom och hämta mig, de har ställt in tågfanskapet, jag orkar inte!" på bästa femåringsmanéer. Mamma kom. Jaaa. <3 väl hemma däckar jag ihop i sängen och sover till klockan två. sen känner jag mig som folk igen. :)

ikväll har jag för första gången på alldeles för länge funk:at igen. jag blev lika vrålsvettig som vanligt och helt slut i hela kroppen, men så roligt som det är är det värt varje ögonblick. :D bror och jag skulle ha gymmat efteråt, men eftersom jag inte orkade gymmade han och jag skrek på honom. jättebra arbetsfördelning. :)

imorgon går äntligenäntligenäntligen startskottet för Partille cup, och jag förväntar mig ett enormt publikuppbåd och minst två banderoller på mina matcher. ;) för intresserade finns spelschemat på http://www.partillecup.com/results/index.html
klicka därefter på G21, sedan Group 2 och jag spelar i HK Aranäs. skrik högt. ;)

Inga kommentarer: