måndag, juli 30, 2007

anywhere is paradise.

21:43

förut hade jag en massa att skriva, men inte lika mycket nu. det rann ur sanden sort of. mamma&jag har varit på Lisebergsallsång, Jesper kom också. När allt var slut och Lotta berättade vilka som skulle komma nästa vecka och avslutade med att säga "Pugh Rogerfeldt" gav jag rent spontant till ett skrik av pure suprise, happiness and joy. folk fem-sex rader framför och bakom oss vände sig för vem sjutton det var som lät och jag utbrast: "OJ!", satte handen för munnen och rodnade. men jag är fortfarande lika glad. Pugh Rogerfeldt! det är min uppväxts musik vi pratar om. jag tänker sitta och vänta två timmar innan det börjar, banne mig. :)

imorgon vill jag träna, allra helst springa, men mitt knä håller inte, det känner jag redan idag. det är tråkigt. tråkigt att gymma dessutom när jag i princip bara kan gymma överkropp. bleh. funderar på att simma imorgon - så lite belastning som möjligt i alla fall. och ta kort. imorgon vill jag ta kort till min bok igen.

när jag prata med Louice i helgen när vi var ute på krogen, kom vi in på sex och jag insåg att senast jag hade sex var innan nyår, om jag inte minns helt fel. det är i vilket fall ett himla tag sen. sen kan jag helt ärligt säga att längtar mer efter någon att kura ihop och sova mig bredvid hellre än sex. men äh. det går i vågor, det som allt annat. jag orkar inte bry mig, det känns som det finns viktigare saker nu.


mor&far&liten bror åker iväg till Falla imorgon. suck och mera suck. jag vill verkligen följa med jag också, men jag har jobb hemma som jag måste göra.

Inga kommentarer: