lördag, juni 09, 2007

you nailed me to the floor with just one look.

19:34

oj. jag har visst inte skrivit sen i torsdags. unusual. uppdatering alltså - i fredags jobbade jag på Willys igen, missade tåget kvart över tre, la mig sonika ner på perrongen, kavlade upp byxorna, drog upp linnet så min bleka mage fick lite välbehövlig sol och solade. somnade nästan och höll på att missa tåget. :P hemma fixade jag ihop lite mat till mig och bytte om innan pappa kom på motorcykel och så körde han oss till Aranäshallen där vi hade träning med sex pers, jag inkluderad. det gjorde inte ett dugg, individuell skott-träning på sex personer blir mkt kvalitativ. :) efter träningen, hem och duscha och byta om och göra mig fin och sen knalla iväg till Bus som hade tagit studenten. svängde henne runt i luften, gav present, åt god mat och kramades&pratades. vi smet med ett tåg in till stan och jag upptäckte att mina skor avskydde mig och gav mig skavsår. jag fick låna ett par gympaskor av Bus. vi tog oss till Wish. vi dansade och kramade folk och sprang omkring och kvart över två satte jag mig på pendeln hem, trött och nöjd och glad. :)

idag har jag spenderat ute på farmor&farfars segelbåt, stillsamt guppande (stundtals lite för stillsamt (läs - vindstilla) guppande.) fram över bäljan på. det var jag och familj minus lillebror plus Jesper och så farmor&farfar. först var det tänkt att vi skulle åka och titta på när "Götheborg" angick hamn, men det struntade vi i och åkte ut till en ö och la till där. jag har solat och sjungit, skuttat på klippor, vadat i lerbotten, simmat från en kobbe till båten, badat, solat mera, läst bok, ätit god mat och solat ännu mer. och framförallt njutit i fulla drag. underbart väder, massa bra sällskap och så båt&hav. jag är massa nöjd.

nu har jag duschat av mig allt salt och mitt hår är mjukt och fluffigt istället för strävt och saltsmakande. jag har smort in mig som en tok hela dagen idag, och har alltså knappt bränt mig alls, bara axlarna lite grand, men det är inte i närheten av Jesper - han är vidbränd, jag skojar verkligen inte. hade han vart tjej hade han inte kunnat ha BH på flera dagar. fast det är han ju inte, så det är ju egentligen inget problem. :P det gungar under mig när jag sitter ner i stolen nu. det kommer nog gunga sådär när jag går och lägger mig ikväll också. skoj. ^^ jag vill verkligen inte att farmor&farfar ska sälja "Lady Be Good", jag älskar den båten. hmm, undrar om jag hinner få pengar och tid att gå en seglarkurs och sen erbjuda mig att ta över henne innan någon köper henne? hoppas.

ikväll är inte planerad, jag känner inte för att planera den heller. lugn och ljus sommarkväll, jag tar emot den som den kommer. :)

Inga kommentarer: