tisdag, maj 29, 2007

du har ögon som berusar en natt.

22:55

jag har sprungit runt i huset och ornat införimorgon. jag ser så vrålmassa fram emot det så jag nästan börjar skutta bara jag tänker på det. jag har inte tentaångest för fem öre - aldrig hänt förut, utom det gången jag var i Örebro helgen innan och helt glömde bort att oroa mig för att jag hade det så bra. :) det känns som jag kan saker och ting. Peppar peppar.^^

imorgon kommer följande ske: först är det uppstigning och iväg till stan, skriva tenta. sen samlas vi väl i kaféet, väntar på varandra och pratar om frågor vi inte förstod, som vanligt. sen drar vi iväg till Kungsparken för att äta falafel till lunch och dricka öl/vin/vatten. därefter tar vi oss till Liseberg och åker alla karuseller de har under hela dagen. :D när vi är helt döda av att ha sprungit runt hela dagen tar vi oss hem till Mikkis och gör oss vackrare än vi redan är. folk som ska med som inte var med på Liseberg lär väl samlas där också. vi vallfärdar tillsammans till "Chez Amis" där vi har bokat bord. sen sitter vi och äter gott och pratar och vi ser väl vad vi känner för, men kvällen avslutas ev. med att gå ut och dansa. Tjohoo! :)

nu ska jag gå och lägga mig så att jag har ork att springa omkring imorgon. jag har massa träningsvärk i rumpan och den kommer bli värre till imorgon. ojoj.

Inga kommentarer: