onsdag, april 18, 2007

safirnätter.

22:26

den här dagen. åh herregud. jag vet inte riktigt. jag har pluggat biokemi från typ nio till typ kvart över tre. ungefär kvart i tre insåg vi att vi har glömt att räkna med två saker, och att alla siffror därmed är uppåt väggarna fel och att vi skulle få räkna om allt. det gjorde vi inte, vi anpassade arbetet efter våret fel. man ska vara flexibel. sedan ikväll fick jag reda på att vi troligen skrivit en himla massa feö i själva utformningen av arbetet. det är såna här uppgifter i skolan som folk tar livet av sig för att slippa. jag är odck grymt imponrad av oss, vi har jobbat som små blå i två dagar nu, räknat och slitit och faktiskt inte blivit osams en enda gång, inte ens när det vart som jobbigast. heja oss. :)

klockan kvart över tre begav jag mig åt Fysiken, möttes upp av bror och träning i ca 50 minuter. sen var jag trött. sen gick jag och körde ett krafttag-pass på ca 75 minuter. efter det var jag i princip 3/4-dels död, men skyndade mig ändå till bussen för att hinna ner till Lisebergshallen för att titta på RIK-Hammarby och träffa farfar. i hallen sms:ade jag en kompis och frågade om han händelsevis befann sig i Lisebergshallen? det gjorde han inte, upplyste han när han ringde en stund senare, men han tänkte händelsevis komma dit. jag blev glad, sällskap är bra. :)när matchen var slut gick jag till tåget och missade det med ca 20 sekunder. då ringde jag i mobilen och gastade upprört till personen i andra änden och det hela slutade med ett telefonsamtal (från mobil. jag är sjukt i huvudet, det är dyrt ffs!) i typ en halvtimme som höll mig på ytterst gott humör. hemma i Lindome vid halv tio, himmelen djupt safirblå och kall, klar nattluft. lätt om hjärtat där jag gick. mådde bra. trött men bra.

nu har jag hunnit med att bli gråtfärdig av biokemisiffrorna igen, men det har löst sig. hoppas jag innerligen, pappa hjälpte mig, pappa kan. jag vill bara att den förbaskade rapporten ska vara färdigskriven och inlämnad så att jag aldrig mer behöver göra något som liknar det vi gör nu. vi hyser allvarliga funderingar på att ha någon form av voodooritual när vi lämnat in rapporten och bränna upp ett par ex av den och dansa galna, aggressiva danser runt.

jag --> snabbdusch och sen däcka totalt. idag har jag svurit mycket mindre än jag brukar och knappt bitit på naglarna alls. yay. :)

Inga kommentarer: