onsdag, april 25, 2007

mitt-i-veckan-onsdag.

09:58

hoppsan, jag skrev visst inget igår. så det kan gå. tråkigt nog gjorde jag inte särskilt mycket värt att notera. kvällen innan igår, i måndags alltså, satte jag klockan på nio, tänkte inte en chans att jag sover så länge, men döm om min förvåning när jag faktiskt sov ända tills telefonen pep och väckte mig. skönt egentligen. även om jag har skräpmycket att göra nu, så kan jag i alla fall sova ut på mornarna.

hmm. ja. igår alltså. jag pluggade tills dess att klockan var typ tjugo över elva, då jag drog på mig träningskläder och cyklade mig till Bunketorp. efter lite överläggning med mig själv kom jag fram till att 3,5:an räcker idag. bara för att höften inte gjorde ont när jag sprang i måndags (vilket förövrigt inte var särskilt långt det heller.) behöver jag inte överdriva när den väl verkar ha läkt. det tog i och för sig ganska lång tid för mig själv att få mig att lyssna på det vettiga resonemanget, men till slut så. :) löprundan gick bra, ingen rekordtid precis, men inget ont alls och det känns viktigast nu. :)

på hemvägen stoppade jag vid Sinntorp (jag fegade alltså inte ur. whey. :)) men jag hittade inte den jag letade efter. men jag försökte. :) sen hem, käka lunch, duscha och plugga fram tills klockan blivit 15:45 då jag smet in till stan till GP-huset till min typ-arbetsintervju som visade sig vara ett informationsmöte. vi fick titta på en film om tidningsutdelande och lämna ifrån oss papper vi blivit ombedda att ta med oss, så kommer de väldigtmycketförhoppningsvis ringa någon gång under veckan/nästa vecka. jag viiill verkligen.

kom på halv sex-tåget hem och satt vid datorn och pluggade i princip sen jag kom hem till runt tjugo i tio. fick under tiden ett msn-meddelande från Jenny uppbloppande, som upplyste mig om att Spiderman 3-biljetterna är uthämtade. visade sig sen att det visst fanns mer biljetter, så jag passade på att ringa en som låtit en smula längtansfull på rösten när jag nämnt att jag skulle på Spiderman-bio. han var inte upptagen for once (jag är fortfarande förvånad. ^^), så nu ska han med och vi tre ska ha Spiderman-race och kolla på de två innanvarande filmerna någon dag innan bion. vänner, Marvel-film --> oh, jag blir alldeles glad i hela mig bara jag tänker på det. :D

idag då? well, plugga. träna med bror först och sen krafttag med Bus, som ska med mig hem sen ikväll och plugga, sova över. massor att göra, better start.



( folk läser faktiskt min blogg. gud, så glad jag blir varje gång jag upptäcker det. <3 på det. :))

1 kommentar:

Prr sa...

Angående Spiderman; De två första filmerna går på teve på lördag och söndag, om ni inte skulle få tag i dem så att ni kan se dem samtidigt? :)