onsdag, mars 28, 2007

I'm gonna laugh when you down and out, boy.

22:24

Nu har jag jämfört måltider på alla möjliga sätt - enligt energiprocentanpassning och kalorianpassning samt deras inbördes fettsammansättningar, osv osv osv. Jag är helt körd i huvudet nu och mycket trött på siffror.

Dagen i helhelt är väl inte så mycket att säga om. Jag har pluggat, med kort avbrott för lunch och göra mat till senare. Vid tretiden stack jag iväg till tåget för att träna emd bror. Jag var rätt pigg i huvudet, men tyvärr inte i benen. Bänkpressen gick bättre. Inte helt bra än, men bättre. Alltid något. Eftersom massa folk (läs: tre stycken snorungar som tog onödigt lång tid på sig för att de bara stod omkring ställningen och PRATADE! Jävla kafferep! På gymmet!) blockade benböjställningen fick jag göra den sist, hade noll kraft alls kvar och åkte ner i golvet en gång. Phew. Latsdragen känns bättre än sist, det är bra. Magen är jag död i, men det brukar jag vara, så det är som det ska. ^^

Efter träning och snabb dusch åkte jag iväg till en underhållande RIK vs. Ystadmatch och träffade farfar lite. Bra handboll. Myys. :) Gick dock innan hela matchen var slut, hade kommit hem för sent annars.

Ja. Och nu har jag pluggat sen halv nio. Och ska sova. Jag måste få tag på bror, han har ett USB-minne som jag måste ha tills imorgon.


(Gabs, allt du behöver göra är att ringa mig. Det vet du. <3)

Inga kommentarer: