söndag, mars 04, 2007

Come away with me in the night.

17:19

Anna introducerade mig för Norah Jones i lördags och jag älskar det.

Jag kom faktiskt iväg till Mikkis för plugg, bara någon timme försent. Nyduschad, nyfrukostäten och med tinnitus och halvdöv. Om jag kunde förstå varför de måste ha musiken på så otroligt hög volym? Det var bra att plugga, jag fick lite gjort ändå. Och det är så skönt. Lugnt och tyst med stillsam musik i bakgrunden, lite småprat och skratt emellan. Jag mojnar på något sätt, som om jag vore ett upprört hav under storm som långsamt kommer till ro.

Jag är fortfarande cynisk. Och trött. Mest trött på allting. Jag orkar inte engagera mig, orkar inte tro på kärleken. Jag vill inte, det känns bara jobbigt. Men jag längtar ändå. Dubbelbottnat å det grövsta. Men jag kan längta i alla fall.

Jag ringde Bustrollet innan jag satte mig på tåget hem - hon mötte mig vid stationen och jag fick tillbaka mössa, mp3&flaska som hon tagit hand om åt mig igår. Sen lite prat och kramar och bra, det är alltid bra och lätt och förståeligt med henne. Om inte annat så lyckas vi reda ut saker ihop. Just nu känner jag bara hur mycket jag tycker&älskar om henne i helahela kroppen. <3

Jag ska dansa raggah ikväll, med håret utsläppt, så nu ska jag byta om och försöka få till en frisyr. :)

Inga kommentarer: