tisdag, december 05, 2006

I don't believe that anybody feels the way I do about you now.

17:55

Jag har ringt Gabby. Jag har ringt min frisör och bokat om tiderna lite grann. Jag har gjort mig av med köttfärsen som jag tog in igår som blev över. Jag som är så jättebra på att portionsberäkna grejer (oh ja, jag blåljuger.). ^^ Jag gjorde i alla fall nån makaronilåda i ugn med pasta, köttfärs, parmesan, champinjoner och sparris. Jag har inte ätit av den än, men den är säkert god. :)

Det värsta när jag har en massa saker att göra är att jag försöker ha alla saker i huvudet samtidigt utan att glömma bort dem, och nog för att det är lite smårörigt, men när jag börjar känna mig rörig blir det steget värre. Att saker är röriga är en sak - att känna sig rörig en annan. Hå hå ja ja. Jag tror jag gjort det mesta panikgörat nu i alla fall. Jag ska bara inte glömma att jag är uppbokad på fredag med Linda och att jag ska träna innan skolan imorgon, för jag går mellan 12 -->19:45. Jag kommer vara sådär sinnesjukt jobbigt trött imorgon och gå och lägga mig vid kvart över nio igen. :)

Nu ska jag gå ner och äta mat innan min träning. Jag har en föraning i musklerna om hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon. Pain sweet pain. ^^

Inga kommentarer: