onsdag, oktober 18, 2006

I loved you at first.

22:14

Herregud. Jag skulle skriva lite roliga saker idag tänkte jag, men jag är så trött att jag under handbollsmatchen idag accepterade att dels få kaffe köpt åt mig (mina principer! det gör ont i mina principer! :P) och dels dricka kaffe efter klockan sju på kvällen för att orka hålla mig någorlunda vid liv.

Vi kör en snabbis. Idag har jag haft praktisk tillämpning - halleluja! jag överlevde den här gången också! - sen åkte jag hem fast jag hade tänkt träna, för jag kom på att jag hade en seminarieuppgift att skriva. Hemma tog det mig 40 minuter att köra bort lillebror från datorn och sen satte jag mig och skrev. Ringde till pappa för att påminna om biljetter och mamma bestämde sig för att följa med och där slapp jag två timmar bussresa. Jag körde in till Partillebohallen, träffade sällskap, såg match och åkte hem. Hemma blev jag tvingad av bror att gå till affären och köpa bröd. Det reeegnade. Pity me. Jag tog med Julia som sällskap och vi tjattrade lite oavbrutet hela vägen. Sen hemma, sen mat och sen nu. Astrött, och imorgon ska jag börja skriva om islam med min grupp. Klockan åtta. Skjut mig någon. (Nej, egentligen inte. jag skulle bara behöva sova till typ.. sju i alla fall?)

Efter utställningen "Gud har 99 namn" igår så konstaterade vi att religion handlar ju för sjutton nästan bara om mat & sex. Vad man får och inte får äta, hur man ska klä sig för att dölja sin kropp och sin sexualitet (det tycks ju vara så himla viktigt om man är tjej), och lite oskuld och renhet hit och dit. Jösses.

Efter lite funderande har jag kommit fram till att det är händerna. Det är händerna som gör killar speciella. De är stora och varma och bra sådär. Och så luktar killar gott. Damn, det känns som jag skriver det varje gång. :P Jag ändrar mig säkert snart också, så jag bör inte ses som en tillförlitlig källa. :P

Nåja. Natti natt. :)

Inga kommentarer: