söndag, oktober 01, 2006

I know you're going to look at me that way.

Idag har jag varit hemmifrån nästan hela dagen. Åkte in till stan vid 10-tiden och till Fysiken och dansade basic funk i en timme. Det var, tråkigt nog, inte alls lika kul som funken på torsdagar. Jag tror jag är bortskämd med Sanna som passledare. Det är jag dock gärna. Men det innebär att jag bara får dansa en gång i veckan. Ska se om det finns några fler pass som leds av henne. Kanske ska kika på Gibraltargatan också?

Efter att jag funkat och duschat smet jag iväg till Valhalla för att se handboll och slösa tid så att klockan skulle bli typ halv tre så jag kunde åka till Mike. Med min underbara timing så lyckades jag pricka in så jag skulle gå ungefär när en match jag velat se började. Heja mig. Suck. How do I succeed?

Sen åkte jag hem till Mike och vi pratade och drack thé och kaffe och åt kanelbullar och visp! var klockan inte tre längre utan typ halv sju. Mystiskt. Jag beställde två böcker och åkte hem nån gång vid kvart över sju och alldeles lugn och glad och varm och ja. Det kändes bra i hela mig. :) Jag ska sluta vika undan med blicken.

Nu på kvällen tog jag intiativ till att hyra film och bestämde diktatoriskt att vi skulle se "Jag ä inte bitter" och jag har skrattat så sjuukt mycket. "Åt? Nej, nej, det här var ett arbetsrum." HAHAHA^^ Ja, jag vet, ingen förstår. Eller jo, de som sett filmen, :)

Julia var här en snabbis och hämtade upp sina hängslen och jag klagade lite och hon förstår allting så bra och halleluja, hon är bäst. Imorgon ska jag spela match och nog se på herrarna och damerna också. Jag har inget bättre för mig vad jag vet. :P

Jag avskyr att sova ensam
Jag avskyr att sova ensam
Jag avskyr att sova ensam
Oh well. Natti.

Inga kommentarer: