måndag, oktober 16, 2006

Always one foot one the ground.

22:14

Det är egentligen meningen att jag ska göra det sista på en uppgift nu, men jag slösurfar, pratar på MSN och lyssnar på musik istället. Jag tittade på "Cityakuten" med mamma förut - wehu! nya avsnitt! :D - det var bra. När jag var liten var det den stora höjdpunkten på hela veckan. Då gick det på torsdagskvällar, och då red jag och sen fick jag vara uppe och titta på "Cityakuten". Enda vardagskvällen i veckan jag fick vara uppe ända tills klockan tio. :)

Regina Spektor sjunger "I never loved nobody fully." och jag ler, för det har jag gjort. Gör, varje gång. Imorgon blir sjukt mycket skola igen. Idag var jag där från nio till kvart i fyra, med en lunchrast på 40 minuter. Jösses Amalia.

Jag kanske skriver mer innan jag ska sova. Får se.

23:19

Nu är det mer innan jag ska sova. Jag väntar mest på att Hotmail ska bifoga min fil så jag kan skicka ivög den och sen få gå och lägga mig. Min lillebror kom haltande upp för trappen efter att ha kommit hem ffrån in träning - han hade inte stukat foten sa hans, bara fått en smäll. Så han gick in till pappa för att han skulle titta på den, och det mamma, pappa och jag tittar på är inte hans fot, utan hans tånaglar - de såg typ ut som klor! När han ser att vi tittar mumlar han trumpet "Men jag veeet..". Gosh. Han är söt ibland. :P Nu har pappa klämt på hans fot och han har skrikit när det gjort ont och säkerligen fått en diagnos som jag inte är tillräckligt uppmärksam för att tjuvlyssna på. Nu hör jag dock något om "fraktur" och "brutet eller sprucket" och lillebrors deprimerade "Men shiit.." Det är nog bara en smäll, håller jag tummarna för.

Damn, mig kommer behöva mycket kaffe imorgon. Coffe, coffe, lots of coffe. :)
Nu blir det sängen. Godnatt. :)

Inga kommentarer: