söndag, september 10, 2006

Sunshine for you.

20:02

Nyligen hemkommen från Kungsbacka - jag tittade på hermatchen också när jag ändå var igång. Det var intressant tills de började leda med en sex-sju mål. :P Jag var hemma en snabbis och hade tänkt att steka lite fisk till mat, men jag måste gjort något fel, för det blev mest.. fnas. Det gick väl bra att äta, men det såg defenitivt inte ut som rödspätta längre. Sen fick jag tokbråttom till tåget och glömde att ta med mig glasögonen som var det enda som jag skulle komma ihåg att ta med mig. Skräp.

Jag är hungrig, men har inte så mycket aning om vad jag ska äta. Lite müsli eller nåt kanske? Gröt hade varit gott. Jag kanske kan göra bara lite gröt? Jag vill ha kaffe också, men dricker jag det nu så kommer jag inte kunna somna ikväll. Tänkte köpa kaffe när jag var i hallen, men när det väl blev halvtid i matchen på hade simhallscaféet stängt. Suck. Åhja. Jag får dricka thé.

Idaaag har jag.. gått upp, ätit frukost, lagat mat, handlat mat, ätit mat, och åkt till Aranäshallen. Där tittade jag på handboll, träffade folk, blev idiotförklarad för att jag inte visste vart Bohuslän låg, åkte hem, lagade mer mat, tog reda på vart Bohuslän låg och åkte tillbaka till hallen för mer handbollstittande. Jag har dessutom försökt att plugga, men min bok blev kidnappad efter typ 12 sidor och sen orkade jag inte anstränga mig tillräckligt för att börja läsa den igen. :P och matchen började. (Ja, det är bortförklaringar för att jag idag hade för dålig självdisciplin för att plugga. )

Varför är det stört omöjligt att på ett snyggt och diskret sätt dra upp leggings/strumpbyxor som hasat ner? Upplys mig, snälla. Nu ska jag äta och.. ja. Nåt mer lär jag väl göra innan jag går och lägger mig. jag ska vänta på att min familj ska komma hem. Sen ska jag krama dem och sist sova.

Inga kommentarer: