lördag, september 02, 2006

Oh May, put your arms around me.

21:56

Nu är jag hemma igen, efter att ha varit på "Den lilla tavernan" med mor, far och bröder och jag har ätit en trerättersmåltid för första gången sen.. hum. På ett bra tag. Jag tycker om att äta där. Det är jättegod mat, hyfsade priser och mycket trevlig och söt personal. Plus att det ligger enkelt att ta sig till. (Nu borde jag egentligen ha en bra inledning till det som kommer berättas härnäst, men det orkar jag inte engagera mig i, så jag skriver bara. :) Och för att förstå hela berättelsen fullt ut så behövs lite bakgrundsinfo, nämligen - i vevan med första Big Brother och dumma blondiner med silikon i sina jättetuttar så uppkom härhemma uttrycket "begåvad tjej" som benämning på dessa, därför att det är där deras enda begåvning ligger - i tuttarna.)

Alltså. Någon gång när vi var i slutet på varmrätten så kom det en tjej (vars sällskap kom lite senare) och satte sig vid bordet snett till höger om oss. Efter nån minut så viskade mamma och Oscar och fnissade lite och jag frågade vad det var frågan om. Mamma böjde sig konpiratoriskt fram över bordet ochviskade: "Den där tjejen som sitter bakom oss, hon är.. väldigt begåvad." Så jag vänder mig självklart om för att se efter och inser faktumetatt joddå, tjejen är hyfsat begåvad, och inte nog med det - hon har de översta 4-5 knapparna i skjortan uppknäppta så man har fri insikt till hennes begåvningar. Jag tror jag storglodde i 5 sekunder innan jag insåg att det nog är artigast att vända bort blicken. Sen var jag liksom tvungen att vända mig om ibland bara för att se om jag hade sett rätt. Det hade jag tyvärr, varje gång. :P

Resten av kvällen förflöt med mer eller minde sjuka skämt om kyparen och honung, mina bröder och deras Rädda Willy-tungor (det är helt sjukt, det är faktiskt det. Deras tungor är enorma. Men, jag har faktiskt kommit på en orsak till det, och det är att vi är ergonomiskt utformade, de för tjejer och jag för killar. De har enorm tunga, jag har jättestor mun. ;P) och jag som kommenterade att jag måste ha en pojkvän i min brors längd, annars har jag ingen att stödja mig på när jag går i högklackat. Han däremot tyckte att om jag nu skulle skaffa en kort pojkvän kunde jag, istället för att stödja mig på hans arm, hålla vederbörande på axeln istället, nåt i stil med "Kom nu min lilla pygmé så går vi." :P
Slutligen satt vi på hemvägen och töntdansade i baksätet till Tom Jones "Sexbomb" och diverse andra låtar som dök upp på radion. Lovely. :)

Nu sitter jag häroch väntar på att mina matchkläder och overall, plus diverse andra svettiga saker som jag slängde in i tvättmaskinen, ska bli färdigtvättade så jag kan hänga upp dem så de torkar till imorgon. Oh, that reminds me, jag skulle kolla matchtider till imorgon och kolla på hur det gått för andra lag. Idag var vi strandsatta ute i Angered - imorgon är vi i Lundbystand, halleluja. :) På andra matchen idag var det någon med nytaget klister på händerna som grabbade tag i min ena arm - hela armen och armvecket fullt med klister. Bleeh. Jag har fortfarande gråa märken kvar, för det gick inte bort helt. Dock var det nog det värsta som hände på hela dagen, det och ett rivsår, så jag är glad ändå. :)

Inga kommentarer: