onsdag, september 20, 2006

Oh, lady be good!

22:43

Jag är helt vansinnigt trött, ungefär lika trött som när jag åkte iväg till en handbollstränings som inte existerade, mötte Jesper på tåget hem och inte hade det minsta minne om vad jag hade sagt till honom dan efter.

Dagen i korthet - upp vid sju, till Kungsbacka och skaffa linser, in till Göteborg och skaffa tågkort, till Västra Hamngatan och träna, till skolan och baka bröd och bullar mellan 13-17, iväg till Västra Hamngatan och träna igen, dem här gången med Linda&Ylva, hem, gå till Linda och låna hennes Nano, direkt till jobet, städa och sen hem och äta.

Hur faan gör man när man fått sina pojkvänner på två stoora bananskal och inte har en aning om hur man gör när man liksom behöver anstränga sig för att få någon intresserad? Seriöst, jag har verkligen inte en aning. Och inte Julia heller. Eller Linda. Alla får sina lovers på bananskal. Trevligt och oansträngande i och för sig, men oerhört försummande när det gäller erfarenhet. Den som ens knystar något om "förförisk"... tänk inte tanken. Herregud, jag rodnar och blir nervös bara någon ser mig i ögonen för länge.

Det är något deprimerande med människor vars avsikter man inte kan tolka. De säger en sak och då menar de det. Min pappa är en sån människa, jag tror jag känner minst en till. Praktiskt, men ganska tråkigt. Och skönt. Allt i en salig blandning. :)

Nu ska ja ringa till Carin och lösa mina problem.
Natti. :)

Inga kommentarer: