söndag, augusti 20, 2006

Vad du anförtror åt mig,ska jag anförtro åt dig.

01:10

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Min kväll har varit helt toppen. Bror och jag blev upphämtade av Carin, vi körde iväg och köpte godis, för att sedan fortsätta till Jonas. Vi släppte in oss själva i hans hus, och hittade ingen Jonas i hans rum heller, så vi roade oss med att leta filmer tills han kom. Bror började elegant med att presentera sig med "Hej, Johannas syster." och sen mobbade vi honom för det heela kvällen. (Han försvarade sig med att han egentligen sa "Hej, Johanna är min syster." men det var det ingen som hörde. :P) Sen satte vi på "Sin City", bror och jag bredde ut oss i soffan och Carin och Jonas ockuperade sängen. Ungefär nånstans halvvägs in i filmen anlände Hanna och Gås. Carin och Hanna gillade inte filmen och satt och pep, Gås skrattade när folk dog och vi resterande tre hade redan sett den en gång och gillar den fortfarande. :) Någon gång under filmen hamnade Carins huvud vid mig och jag satt och pillade med henne hår. Vilket hår den flickan har, det är inte sant. :) Stort och vågigt och den färgen. Jösses. :)

Efter filmen började vi spela MarioKart och ett vilt tävlande, svärande och allmänt hotande tog plats. Alla spelande skrek, de som inte spelade skrattade åt hysterin som drabbade oss som spelade och Carin kastade kuddar när hon förlorade. :) Sen så liksom.. gick det utför. :P Efter ett tag hade kuddkrig utbrutit, och Hanna och jag satt i soffan och skrattade så vi nästan grät. Roligast på hela kvällen var det när Carin och bror hade lyckats låsa fast sina handleder med ett par gröna plasthandbojor och stod mitt på golvet och bankade på varandra med två kuddar. Eller när Gås och bror dränkte Carin i ett täckte. Åh jösses. Jag har fortfarande ont i magen. :)
(Det är så svårt att beskriva såna här kvällar så att de görs rättvisa, för oftast är det bara de som var där som fattar det roliga. :P)

Jag är helt slut i knoppen, och kommer troligtvis somna på stört när jag går och lägger mig, vilket kommer bli mycket snart. Natti natt. :)

Inga kommentarer: