onsdag, november 18, 2009

grisvaccin och juldofter.

21:30

jag har verkligen försökt att vaccinera mig tre gånger nu. första gången var förra veckan, då fick jag inget vaccin för jag var inte i någon riskgrupp. igår försökte jag för andra gången, men då kom jag precis när det stängde (hur fanken ska jag kunna veta att de flyttat bak stängningstiden en timme?!) och idag när jag för tredje gången kämpade mig upp till vårdecentralen, den här gången genom orkanblåst med tillhörande monsunregn så står det en stor vit lapp med texten "VACCIN SLUT!" på dörren. då svor jag högt och irriterat och kämpade mig hem igen. det är ju uppenbarligen inte meningen att jag ska ha vaccineländet. men, men, jag ska försöka igen på fredag och då ska jag banne mig vara där när de öppnar!

julbaket ikväll innefattade mindre människor än jag räknat med, men var väldigt trevligt, luktade gott och bjöd på smakbitar av både det ena och det andra, till exempel lussebulle, vörtbröd, Bananas bröd och varm kola som alla tre lyckades bränna sig på i olika omgångar. :P nöjd och glad och räknar med att göra med julbak kommande månad. :)

en golvläggargubbe kommer imorgon och på fredag och ska lacka golvet i vardagsrummet --> vi blir utslängda från huset natten fredag-lördag. jag har bokat plats hos Mikkis och egenhändigt tagit över ansvaret för fredagsmaten OCH HON VET INTE VAD DET BLIR OCH KOMMER INTE FÅ VETA DET HELLER FÖRRÄN DÅ! ;)

annars plugg i vanlig ordning, yes.
nu ska jag sova. kiss and love.

Inga kommentarer: