lördag, oktober 17, 2009

en lördag fylld med andetag.

14:41

inget riktigt inplanerat lördag-söndag, förutom dansen på söndag eftermiddag-kväll och det gills inte riktigt känns det som. :) efter en vecka med massa i så känns det väldigt skönt att inte göra något alls.

jag hade lyxig sovmorgon imorse - invirad i en varm kokong av täcke låg jag och halvsov ett bra tag innan jag tog mig upp. väl uppe knallade jag iväg till och runt Safjället på en promenad i frisk höstluft och strålande solsken. jag gick hela rundan med ett mer eller mindre konstant leende på läpparna - det är svårt att inte må bra och vara glad när det singlar röda och gula höstlöv och allting luktar skog och jättegott.

jag har precis satt mig ner, betalat lite räkningar och gjort en update på min budget. huva, det var ingen rolig sysselsättning. jag behöver jobba några dagar den här månaden för att få det att gå ihop riktigt, jag fattar bara inte vart de dagarna ska komma ifrån eftersom mina veckor är fullsmetade. det löser sig väl nog hoppas jag. :)

jag har idkat terapi och bakat bröd, pratat i telefon och kokar rödbetor till en något försenad lunch. efter det ska jag ta mig en promenad till biblioteket, hämta upp en bok och sen transportera mig hem till Mikkis för kaffe, lite tjatter och överlämnade av nyss nämnda bröd. hon är min lilla pudding. <3

Inga kommentarer: