måndag, december 01, 2008

allt blev ljust igen, förvandlingen total.

12:35

i lördags bakade jag och städade iordning lite hemma innan jag möttes upp av William Wallace i stan. då hade jag redan hittat en jättefin röd tröja åt mig och handlat två par hyacinter. vi surrade runt några timmar och letade efter en egen adventsljusstake till mig (hittat!) innan vi åkte hem, lämnade grejer, jag hämtade muffiner, bytte om och sen iväg igen till Banana. vi var faktiskt i tid, vilket säkerligen inte är bra för vårt rykte. vi funderade på att gå ett extra varv runt Odinsplatsen bara för sakens skull, men det regnade så tji på det. :P @ Bananas vankades glögg och helt ljuvlig plockmat i överflöd. allt eftersom droppade det in fler och fler underbara människor - Bus, Lady Hickups och hennes Stockholmare, Elias och Spanjoren... ingen ände på härligheten. jag gick mest runt hela kvällen och myste, drack glögg och jöt av att vara omgiven av alla mina vänner. ganska tidigt sorti hem dock eftersom både älskling och jag var lite mindre pigga.

söndagsmorgonen började väl kanske inte på bästa sätt, men dagen jobbade sig stadigt uppåt. när vi kommit iväg till Lindome och jag hade kramat mamma&pappa + bägge par bröder var jag ett enda stort leende resten av dagen. riktig söndagsmiddag med stek och sen major julbak där vi gjorde pepparkakor och lussebullar i mängder innan vi tackade för oss och åkte hem vid 21-tiden. William Wallace följde med mig hem, vi lagade pasta till honom och sjöng med i "Moulin Rouge"-låtarna som spelades. mycket bra avslutning på dagen.

det... vad säger man?
stå panna mot panna och bara se på honom.
han är underbar, jag vill inte ha någon annan.
hanhanhan. minminmin. han får mig att smälta som aldrig förr.

sen kunde vi inte håll tyst utan låg och pratade i säkert två timmar, vilket leder oss till att jag är sjukt trött idag (jag lyckades inbilla mig att jag hade sovmorgon, för GusMemma och jag skulle inte ses förrän vid 10. jag trodde jag skulle dö imorse när telefonen pep klockan sju och påminde mig om att jag hade anatomiföreläsning nu på morgonen.). det var bara tanken på att vi i klassen har tjatat arslet av oss för att faktiskt få läsa anatomi som fick iväg mig till skolan. jag vet att jag egentligen inte har rätt att gnälla eftersom det är så självförvållat som något kan bli, men jag gnäller ändå. mina ögon svider. jag vill hem och sova. men icke, jag ska få ihop något mer folkhälsoarbetet innan GusMemma och jag ska ses och prata med vår handledare. kvällen är träning och sen åka iväg till Föräldrarhemmet för att pussa på pappa som fyller år. shit, jag måste hinna fixa present och blommor innan träningen också. >.<

aaanyways.
fridens liljor.

Inga kommentarer: