tisdag, september 09, 2008

NEWS!

22:54

idag har det hänt grejer vill jag lova! förmiddagen spenderades med att försöka ta mig upp ur sängen (vilket förmodligen hade gått mycket bättre om jag inte varit vaken till 4. well, shit happens. :)) och sen äta lunch hos Bus i hennes äntligen iordninggjorda lägehet. maten var ljuvlig, sällskapet likaså och simply lovely att se henne igen. vi hann med en sväng till Hemköp och handla innan jag skuttade på en spårvagn in till stan igen.

16.00. påbörjade jag min första tatuering (medtagen support i form av Någon) och strax innan fem skuttade jag ut från tatueringstudion med Någon i ena handen, skötselråd i andra, nacken inplastad och mungipor som i princip gick runt huvudet. :)

alltså - tattoo idag! :D
jag är glad. den är ljuvlig.
jag gruvar mig dock lite för vad mor&far kommer säga och funderar ut fina små kalkyler i huvudet om hur länge jag faktiskt kommer lyckas dölja den i och med att den sitter i nacken. fast egentligen så bryr jag mig nog inte så mycket. jag känner att jag kan stå för den, att den är viktig och mer än bara "Jamen, jag tyckte det såg fint ut!" (no offense mot de som tatuerar sig av den anledning naturligtvis). tatueringen är alltså tre hjärtan sammanlänkade (bild kommer inom kort) och symboliserar mig och mina bröder, och kärleken till dem är fundamental för mig. så enkelt är det och det står jag för. :)

en kväll som såg ut att bli full att sällskapssjuka botades genom att åka till Louice&Gabs. my darlings. :) nu ska dock jag och min inplastade nacke gå till sängs.

Inga kommentarer: