lördag, augusti 02, 2008

allt som vi hade har vi kvar det än?

10:07

och jag fortsätter mitt försummande. well well, sånt som händer till och från.

tja. igår var som redan nämnt sista Gamla Jobbet-passet. jag mosade folks bröd och sa "Oj, HOPPSAN, det var inte meningen, jag ber om ursäkt!" utan att vara i närheten av att mena det, när de påpekade det. Sista halvtimmen struntade jag i allt vad regler hette och tog upp min bok och läste. (Boktips! för de som är det minsta yttepytteintresserade av historia, i bägge av ordets betydelser, så är "Den sagolika flodbåten" av Philip José Farmer en underbar upplevelse. :)) och nu är jag fri. funderar på vad jag ska göra med min jobbskjorta. sådär spontant så känns det som en bra idé att tända ett bål på den i månens sken och dansa en galen naken krigsdans runt!
...
nej, jag skojar bara, jag är inte riktigt så hatisk. jag kom ju trots allt iväg därifrån i tid = innan jag blev bitter på allt och alla.

under veckan har jag också kunnat konstatera hur pass dum i huvudet jag faktiskt blir utan mat. ju lägre blodsocker, desto mer och mer inbundet beteende (är det autism som har det som ett av sina diagnoskriterier? :P) plus lite allmänna känslor av svaghet och ovilja till all mänsklig kontakt. Banana och jag lyckades köra bägges blodsocker i botten fullständigt i torsdag när vi drog och sprang 8an i Skatås. vi tog oss från hennes lägenhet typ sju, och med dåligt matchade bussar var vi hemma igen vid halv-kvart i 10 och då mådde både hon och jag seriöst dåligt av blodsockerfrånvaro. klassiska tecken typ nedstämdhet, magont, illamående och svimningskänsla. när maten var färdiglagad en sisådär runt halv elva hade vi hunnit trycka i oss ett par mackor var innan för att inte tappa huvudet helt. spännade kväll. ^^ men maten var helt ljuvligt god, som vanligt. Banana har en naturlig förmåga att lyckas krydda kyckling på diverse olika, men alltigenom lika goda sätt, som gör mig lätt avundsjuk.

varför inbillar jag mig att väder är konstant? "Nu har det varit i soligt i snart en vecka, då kommer det ju med all logisk slutledning (avdelning. Sen när lyckades någon lista ut vädret med hjälp av logik?) fortsätta att vara det!" den fina slutledningsförmågan har gjort att mitt nedpackade förråd av långbyxor och lite varmare kläder är sorgligt ickeexisterande. turligt nog skäms jag inte för att inventera i andras (läs: farmor&farfars) garderober om det skulle behövas.

min frågeställning huruvida man kan bli intresserad av någon man aldrig ens har pratat med har utvecklas till Men hur i hela världen får man kontakt då?
förslag (med fördel bra, men även dåliga kan övervägas) mottages gärna.

idag har jag egentligen inget att göra förutom en inplanerad löptur. niiice. :) jag lyssnade på Peter Jöback imorse och jag nynnar, alltid lika melankoliskt, med i "Du har förlorat mer än jag." bra musik. jag har hittat en blogg som får mig att tro på intelligens hos manligheten igen (nu ska vi inte ta det personligt, jag generaliserar utav bara sjutton) - alltid trevligt. :)

Inga kommentarer: