lördag, maj 03, 2008

update-since-tuesday.

20:57

jag har inte skrivit på ett antal dagar. mitt liv har rullat på utan uppehåll för bloggande och ingen lust heller. så blir det ibland. :)

nu ska vi se här. Valborgsonsdagen tillbringade jag i Vasaparken där jag tvångspicknick:ade med Mikkis, Manu, Banana, mer folk och massa mat. trots att solen avvek efter ett tag höll vi ändå ut tills halv fyra då det började regna och vi förflyttade festen inomhus. utgång på kvällen till Rockbaren och strax efter tre konstaterade jag, som misstänkt, att min sista spårvagn hade gått och droppade kommentaren: "Sa du knulla?" till Mikkis som glatt svarade: "ATT jag sa!" och sen gick vi hem och jag sov hos henne. mina vänner är bäst. <3

torsdagen var första maj och SMfinaler i handboll och tråkigt nog inget SMguld åt vare sig Sävehofs herrar eller damer. vad som var ännu tråkigre var sättet damerna förlorade på - de gjorde en dålig match helt enkelt, slängde bollar till höger och vänster och missade mål. killarna fick visserligen rätt bra däng också, men de försökte i alla fall. på kvällen var jag farfars dam på banketten på kvällen och hade det riktigt bra. Björn Gustafsson var kvällens hemliga kändis och uppträdde lagom till efterrätten. stor förtjusning. :D efter maten var det lite allmänt mingel och jag lyckades efter lite om och men ragga fram både papper och penna. mamma tvingade mig att ta Björn Gustafssons autograf till lillebror (som sprack upp i ett överlyckligt leende när jag kom hem och nochalant stod med autografpapperslappen mellan två fingrar och undrade: "Hur mycket älskar du mig?"), men det jag var ute efter var Magnus Jernemyr. velat ha hans autograf ungefär sen han åkte til Spanien och spelade, och han var där i torsdags. jag menar, Björn Gustafsson vs. Magnus Jernemyr? inget svårt val för mig, jag tar den killen som är lång, trevlig och dessutom en av de bästa försvarsspelade som jag sett. :)

nu är jag @ Gnällbältet hos kusiner och ska gå på konfirmation imorgon. jippieyay. okej, jag är inte överdrivet lycklig över det faktumet, men ändå. det är en timme och Mara bli glad över att jag kommer. I'll suppose I'll survive. igår åkte vi hit efter att mamma kommit hem från jobbet. möttes av mormor, morfar och varma svampmackor. var inte uppe särskilt länge, bröder kollade på "Independece Day", men jag lämnade sorti ganska snabb toch gick upp och läste ute "Magi" innan jag släckte lampan och kröp ner. lite tankar som lekte pingpong i huvudet, men somnade ganska fort ändå. sov till nio när mamma väckte mig och tyckte jag skulle följa med ut på morgonpromenad. det tyckte jag också, så vi vandrade omkring i 45 minuter i ett morgonsoligt och varmt Gnällbältet innan vi kom tillbaka för frukost. jag utnyttjade förmiddagen genom att efter frukosten krypa ner i ett bekvämt hörn av soffan med en bok - klockan en-stund-innan-elva la jag undan boken, drog en filt över mig och slockade. sov som en gris tills klockan slog 12. helt ljuvligt att kunna slappa som jag vill. :)

annars har mamma och jag varit och sprungit på ett soldränkt Björnön, jag har utnyttjat mormor&morfars badkar och ätit mormorslagad köttfärslimpa. nu är vi hemma hos kusiner i deras nya lägenhet och har precis ätit kvällsmat, thaimat för min del. jag har out:at mig för min moster, känns helt piano. resten av kvällen kommer jag knappast göra många knop. krama min familj och ta det lugnt.
sweet sweet weekend.

Inga kommentarer: